logo
RNTV Live

POLIȚIȘTII LOCALI, LA MÂNA RECENSĂMÂNTULUI

Dumitrescu Vlad

Primăriile din județul Prahova așteaptă cu interes un ordin al Ministerului Dezvoltării pentru a afla dacă va fi sau nu diminuată organigrama Poliței Locale. În ceea ce-i privește pe ploieșteni, aceștia susțin că este nevoie de un număr mai mare de polițiști locali prezenți la datorie.

Numărul polițiștilor locali din fiecare localitate va fi decis printr-un ordin al Ministerului Dezvoltării, pe care Prefectura Prahova va trebui să-l transmită autorităților publice locale în termen de 20 de zile.

O situație clară cu privire la modul în care va arăta organigrama Poliției Locale din fiecare localitate se va afla după ce Institutul Național de Statistică va transmite rezultatul final al recensământului.

Ploieștenii sunt de părere că este nevoie de mai mulți polițiști locali în stradă, nicidecum să fie diminuat numărul lor.

Instituția Prefectului Prahova se așteaptă ca ordinul Ministerului Dezvoltării să fie emis ca și în anii anteriori la începutul lunii martie, moment în care vom afla oficial dacă numărul polițiștilor locali din fiecare localitate va fi diminuat sau nu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor