Polițiștii dâmbovițeni continuă acțiunile pentru siguranța comunității!

Ieri, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost în teren, pe raza întregului județ. Aceștia au continuat să acționeze pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Au fost instituite 15 filtre. Polițiștii au legitimat 313 persoane, au oprit pentru control 228 de autovehicule și au aplicat 137 de sancțiuni contravenționale.

Din totalul acestora, 22 au fost pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice și 99 pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice.

În plus, polițiștii rutieri au acționat pe drumurile publice intens circulate pentru prevenirea producerii unor accidente de circulație. Au fost testați 97 de conducători auto pentru depistarea consumului de substanțe psihoactive sau alcool.

IPJ DÂMBOVIȚA: „Totodată, pentru neregulile descoperite au fost reținute 6 certificate de înmatriculare  și 7 permise de conducere. Acțiunile pentru siguranța cetățenilor vor continua și pe parcursul acestei zile, polițiștii fiind prezenți la datorie.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *