logo
RNTV Live

Polițiștii au luat în vizor și pietonii! Avalanșă de amenzi în Prahova

amenzi pietoni
Ciprian Radu

Polițiștii au luat în vizor și pietonii!

Polițiștii prahoveni nu stau cu ochii doar pe șoferi. Sunt luați în vizor și pietonii care comit abateri de la regulile de circulație. 

Acțiuni care au vizat îndeosebi pietonii care nu respectă regulile de circulație au fost organizate în câteva localități prahovene.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au acționat pe mai multe drumuri județene. Au fost aplicat 39 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.380 lei. Totodată, au reținut și două permise de conducere.

CITEȘTE și Un şofer, prins de poliţiştii ploieşteni” zburând”cu 206 km/h, în toiul nopţii. Radarul Tru Cam face ravagii şi noaptea

La Ploiești, o acțiune similară s-a desfășurat tot miercuri, la orele dimineții, între 7.00 și 9.00.

Polițiștii au dat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.580 lei. Au fost reținute două permise, dar și un certificat de înmatriculare.

Se asemenea, polițiștii Secției Rurale nr. 1 Apostolache au acționat în intervalul 10 – 13 atât pentru depistarea abaterilor comise de pietoni, dar și de conducătorilor auto. Acțiunea s-a soldat cu 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.660 lei.

La Vălenii de Munte au fost controlați și scuteriștii și căruțașii. Au fost controlate, totodată și 22 de autovehicule. S-a lăsat cu 11 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 1.450 lei.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor