Poliţiştii au auzit zgomot de paşi, iar apoi au dat peste un ploieştean care stătea ghemuit

zgomot de paş foto Tion.ro

Prins în flagrant

Poliţiştii au auzit zgomot de paşi, iar apoi au dat peste un ploieştean care stătea ghemuit

Totul s-a întâmplat în noaptea de 27/28 martie, în timp ce o patrulă din cadrul Secției nr. 2 Ploiești îşi făcea datoria pe strada Nicolae Titulescu. Mai întâi au observat, în fața unui imobil, mai multe produse alimentare abandonate pe trotuar.

Imediat şi-au dat sema că se întâmplă ceva supect aşa că au cercetat zona. Au observat că în curtea respectivă funcționează un magazin alimentar şi că porţile sunt încuiate,iar din interior nu a răspuns nicio persoană.

La un moment dat din curte s-au auzit zgomot de paşi. Poliţiştii au intrat în curtea magazinuiui  unde, în spatele imobilului ce servea drept magazin, se afla ascuns într-un colţ al curţii, un tânăr. Stătea ghemuit sperând să nu fie observat. Polițiștii l-au legitimat, stabilind că este un ploieștean de 22 de ani. La efectuarea controlului corporal, asupra acestuia au fost găsite două doze de bere şi o sticlă de suc.

S-a stabilit că bunurile găsite asupra lui au fost luate de acesta dintr-o magazie anexă a magazinului, improvizată în curtea imobilului și care nu era asigurată.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Vezi şi https://republikanews.ro/romania-este-in-doliu-zina-dumitrescu-a-murit/?fbclid=IwAR2SeYII_JAU9_xTTCDm2ckiiM3rAVLEmFGF1iMtMZvrLmyduwgwvZ7hQ1I

Vezi şi https://republikanews.ro/agentia-judeteana-pentru-ocuparea-fortei-de-munca-prahova-organizeaza-bursa-generala-a-locurilor-de-munca/?fbclid=IwAR003t5_z3tzN9YId0AWjkYEjFxA0A50Fv7eONPMcCTlVHS9q91_QbF7i14

Foto cu caracter ilustrativ

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here