logo
RNTV Live

Poliţist, arestat preventiv după ce şi-a snopit în bătaie iubita. Corecţia, aplicată în faţa copilului de 2 ani

Arestat preventiv după ce şi-a bătut iubita şi apoi a încercat să o abuzeze / sursă foto observator.tv
Mihai Constantinescu

Arestat preventiv după ce şi-a bătut iubita şi apoi a încercat să o abuzeze

Poliţist, arestat preventiv după ce şi-a snopit în bătaie iubita. Corecţia, aplicată în faţa copilului de 2 ani.

15 zile! Atât va sta în spatele gratiilor Mihai Trocan, angajat al Serviciului de Imigrări din Braşov pentru faptele odioase pe care le-a făcut. Ros de gelozie, acesta şi-a snopit în bătaie iubita chiar în faţa copilului lor de doi ani. Apoi ar fi încercat şi să întreţină relaţii sexuale cu aceasta, împotriva voinţei sale.

Femeia îl părăsise pe bărbat tocmai pentru că era agresiv. Pe 2 ianuarie acesta s-a dus în vizită la ea şi lucrurile au degenerat.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/videofototuristi-la-capatul-puterilor-toiul-noptii-pe-munte-prahova-patru-ore-au-luptat-sa-se-salveze/

„La data de 3 ianuarie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Braşov au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 34 ani, din judetul Braşov. Acesta, la data de 2 ianuarie, în jurul orei 20.30, în timp ce se afla la domiciliul fostei sale concubine, o femeie de 31 ani, din judeţul Braşov, împreună cu care bărbatul are o fiică de 2 ani şi jumătate, pe fondul unei discuţii în contradictoriu şi al geloziei, i-ar fi aplicat acesteia multiple lovituri.

Cu aceeaşi ocazie, bărbatul ar fi adresat femeii ameninţări cu moartea, i-ar fi luat telefoanele mobile, i-ar fi interzis părăsirea locuinţei şi ar fi încercat să întreţină cu aceasta raport sexual, împotriva vointei ei“, a explicat Gabriela Dinu, purtator de cuvint al IPJ Brasov.

Bărbatul a fost prezentat, joi, instantei Trbunalului Brașov cu propunere de arestare preventivă, el fiind trimis după gratii pentru următoarele 15 zile.

Se pare că nu a fost prima dată când şi-a agresat iubita.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/o-faimoasa-statiune-balneo-climaterica-din-prahova-care-rivalizeaza-cu-cea-din-elvetia-la-un-pas-de-disparitie/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Sursă stirilekanald.ro

Sursă foto observator.tv

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor