logo
RNTV Live

POLIȚIST ACUZAT CĂ A FRAUDAT EXAMENUL

Daniel

Un cadru didactic al Scolii de Poliție de la Câmpina a fost prins în timp ce copia la examenul pentru obținerea unui post de profesor de pregătire juridică și criminalistică. Dupa ce a fost evaluata lucrarea si notata cu un punctaj bun comisia a cerut, la scurt timp, reanalizarea acesteia. S-au verificat imaginile de pe camerele de supraveghere video din sala, iar lucrarea a fost anulata. Doar ca politistul in cauza a facut contestatie si isi cauta acum dreptatea in instanta. Acelasi om al legii ar fi fost acuzat, de mai multe eleve, că le-ar fi facut avansuri. Chiar si asa nu exista plangeri depuse in acest sens.

Conducerea Scolii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” de la Câmpina a scos la concurs, la finele anului trecut, noua posturi de profesor pentru „Catedra de pregătire juridică și criminalistică” ramase vacante. La testul scris au ramas 11 candidati.  Printre acestia s-a înscris si un instructor de tragere, fost agent responsabil cu armamentul, ajuns prin concurs în corpul ofițerilor. Doar ca nota mare obtinuta a trezit suspiciuni, astfel ca au fost demarate verificari.

Asa ca dupa ce imaginile au aratat faptul ca politistul ar fi copiat, lucrarea, ce a constat intr-un test grila cu 60 de intrebari, a fost anulata si candidatul eliminat din concurs. Omul legii nu este, insa, de acord cu decizia comisiei si isi cauta dreptatea in instanta.
Asupra politistului mai planeaza si o alta suspiciune. Mai multe eleve s-ar fi plâns, fără să depună insa și reclamații scrise, că acesta le-ar fi facut avansuri. Fetele ar fi explicat, potrivit unor suse din cadrul institutiei, că bărbatul le-ar fi contactat prin intermediul platformelor de socializare.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor