logo
RNTV Live

Poliția Locală Ploiești știe care este prețul corect pentru teribilism. Cat va plăti un motociclst pentru fapta sa?

motociclism
Erika Stoica

Poliția Locală Ploiești știe care este prețul corect pentru teribilism. Cat va plăti un motociclst pentru fapta sa?

 În urma apariției în mediul online, a unor înregistrări foto/video în care un tânăr se deplasează cu motocicleta în zona pietonală din centrul municipiului, Poliția Locală Ploiești a identificat proprietarul vehiculului. Este vorba despre un bărbat de 56 ani, domiciliat în comuna Târgșoru Vechi, jud. Prahova.

Astefl, potrivit legii, a fost demarată procedura privind comunicarea de către proprietar a datelor de identificare ale persoanei care a condus vehiculul respectiv.

În cazul necomunicării datelor solicitate sau al informării eronate, proprietarul vehiculului riscă amendă cuprinsă între 1305 și 2900 lei, iar sancțiunea aplicabilă conducătorului vehiculului este amenda de la 250 la 1000 lei.

Poliția Locală Ploiești condamnă astfel de comportamente care încalcă normele de conviețuire socială, pentru descurajarea acestora recomandând cetățenilor să apeleze Dispeceratul instituției, la numerele de telefon 0244/954, 0244/513.255, pentru a se interveni cu operativitate, în timp real și pentru a se preveni săvârșirea faptelor de natură contravențională.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor