razie rutierăAcțiune rutieră pe DN1

În zilele de 9 și 10 martie, Poliția Județeană Dâmbovița a intensificat eforturile pentru a menține un climat de siguranță și ordine publică în întregul județ. Cu dispozitive suplimentare și acțiuni punctuale, forțele de ordine au acționat pentru prevenirea incidentelor și combaterea criminalității.

Pe drumurile intens circulate și în zonele de interes, polițiștii au desfășurat 13 acțiuni punctuale și au instituit 32 de filtre, cu sprijinul jandarmilor și polițiștilor locali, acoperind astfel o gamă largă de activități infracționale.

În total, au fost gestionate 82 de evenimente, dintre care 54 au fost raportate prin apelul de urgență 112. Au fost identificate 45 de posibile infracțiuni, iar aproximativ jumătate dintre acestea au fost sesizate din oficiu.

Eforturile pentru siguranța rutieră au inclus și peste 180 de teste pentru depistarea șoferilor sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise, cu peste 493 de autovehicule oprite pentru control și 608 persoane legitime.

Pentru neregulile constatate, s-au aplicat 493 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 100.000 de lei, din care 395 au fost pentru nerespectarea regulilor de circulație, iar 94 conform Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială și a ordinii publice.

Pe linie rutieră, 30 de permise de conducere au fost reținute, inclusiv pentru consum de alcool și depășirea limitelor de viteză, iar 16 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Polițiștii dâmbovițeni rămân angajați în misiunea lor de a asigura siguranța și ordinea în comunitate, fiind pregătiți să răspundă prompt și eficient oricăror amenințări sau situații de urgență.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *