logo
RNTV Live

POLITEHNICA București are un număr record de peste 2.700 de elevi înscriși la Simularea Examenului de Admitere

SIMULARE-2024
Constantin Corina

În acest an, Universitatea POLITEHNICA din București înregistrează un număr record de peste 2.700 de elevi înscriși la Simularea Examenului de Admitere cu 58 de săli de clase ocupate

Cei ce vor da pe data de 17 martie simularea optează pentru facultățile:
– Automatică și Calculatoare
– Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației

Intrarea în săli se va face începând cu ora 9:00 iar durata examenului este de 3 ore.

Dacă te-ai înscris poti vedea aici unde a fost repartizat.

Politehnica București

Universitatea Politehnica din București (UPB) este una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior din România, cu o bogată istorie și o reputație solidă în domeniul ingineriei, științei și tehnologiei.

Cu o gamă largă de programe de studii în domenii precum ingineria electrică, mecanică, chimică, civilă, electronică, calculatoare și multe altele, UPB oferă o educație de înaltă calitate, adaptată nevoilor pieței de muncă și provocărilor tehnologice actuale.

Universitatea este recunoscută pentru cercetarea sa de vârf în domeniile tehnologice, inovatoare și aplicate, colaborând atât la nivel național, cât și internațional, cu instituții academice și industriale de prestigiu.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor