logo
RNTV Live

Pod important din Prahova, redeschis circulației după reabilitare/ FOTO

pod-pantazi-1
Erika Stoica

Pod important din Prahova, redeschis circulației după reabilitare. Este vorba despre p???????????????? ???????? ???????? ???????????????????????????? pentru care reprezentanții CJ Prahova au ???????????????????????? 700.000 ???????????? ???????????????????????? ????????????????????̆????????

Pentru că lucrările au fost finalizate cu succes, podul peste râul Teleajen, care face legătura între satul Pantazi (comuna Valea Călugărească) şi Berceni, a fost redat integral circulaţiei, în condiţii de siguranţă.

Obiectivul respectiv, care are o lungime de aproximativ 135 metri, a fost supus unor lucrări de reabilitare şi modernizare. Acestea erau absolut necesare întrucât, de la data construcţiei (1999) şi până în acest an, aici nu a fost realizată niciun fel de intervenţie de acest gen.

Lucrările au durat aproximativ o lună, iar Consiliul Judeţean Prahova a alocat suma de 700.000 lei, în baza unui contract de asociere cu comuna Valea Călugărească. Din bugetul propriu al comunei au mai fost alocaţi 70.000 lei.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor