logo
RNTV Live

PNL NU RENUNȚĂ LA CONDUCEREA TERMO PLOIEȘTI

Costin

Tensiuni în ulima ședință a Consiliului Local Ploiești! Asta pentru că pe ordinea de zi a fost introdus un proiect prin care s-a decis, din nou, schimbarea reprezentanților legislativului ploieștean din AGA Termo Ploiești. Astfel că, având majoritate, consilierii PNL i-au mandatat, din nou, pe Aurelian Tudor și Valentin Marcu pentru a reprezenta Consiliul Local în Adunarea Generală a Acționarilor din cadrul societății de termoficare.

Reprezentanții PNL revin la conducerea Termo Ploiești Astfel că mandatele consilierilor Robert Vâscan și Mihai Tonsciuc din AGA Termo Ploiești au fost revocate. Decizia a fost luată în ultima ședință a Consiliului Local Ploiești.

Motivul invocat de consilierul PNL nu a fost pe placul atât al primarului Andrei Volosevici, cât și al consilierilor vizați.

După lungi dezbateri, majoritatea din Consiliul Local Ploiești a decis ca Valentin Marcu și Aurelian Tudor să reprezinte legislativul în AGA Termo Ploiești.

Cei doi au mai făcut parte din Adunarea Generală a Acționarilor din cadrul societății de termoficare, însă au decis să demisioneze pe motiv că nu pot coopera cu primarul Andrei Volosevici.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor