logo
RNTV Live

Ploieștiul va avea un nou Spital de Urgență. Vezi în ce fază se află proiectul

Mihai Constantinescu

Ploieștiul va avea un nou Spital de Urgență. Vezi în ce fază se află proiectul

Consiliul Județean Prahova este pregătit să lanseze licitația pentru a realiza studiului de fezabilitate pentru viitorul Spital Județean de Urgență.  Primul pas este semnarea protocolul de predare a terenului pe care se dorește construirea celei mai mari unități spitalicești din Prahova.

Un nou Spital de Urgență

Conducerea Consiliului Judeţean Prahova anunță că va demara proiectul de construire a unui nou spital judeţean de urgenţă.  Reprezentanții CJ Prahova așteaptă să fie semnat protocol de predare a terenului de 15 hectare situat în nordul Ploieştiului, în spatele actualului Spital Județean de Urgență Ploiești.

Vicepreședintele CJ a explicat de ce executivul județean a întârziat cu realizarea acestui studiu de fezabilitate.

Conducerea Consiliului Județean Prahova își dorește ca pe cele 15 hectare pe care lea preluat în patrimoniu să realizeze un complex integrat de servicii de asistenţă medicală de urgenţă, care să includă un nou sediu pentru unitatea spitalicească, dar şi locuinţe pentru cadrele medicale, spaţii verzi şi spaţii pentru terapie ocupaţională.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor