logo
RNTV Live

Ploieștiul se modernizează cu fonduri de la UE/VIDEO

Mihai Constantinescu

Ploieștiul se modernizează cu fonduri de la UE.

Atragerea de fonduri europene rămâne principala oportunitate prin care conducerea Primăriei Ploiești speră să schimbe imaginea  municipiului. Este știut faptul că imaginea nu este acum tocmai bună. Printre proiectele finanțate cu fonduri europene pe care municipalitatea dorește să le implementeze se numără achiziționarea de mijloace de transport în comun, construirea unei grădinițe pe strada Poștei și modernizarea cartierelor Râfov și Pictor Rosenthal.

Ploieștiul se modernizează cu fonduri de la UE

Primarul Andrei Volosevici este de părere că singura modalitate prin care municipiul Ploiești poate fi dezvoltat este aceea de a atrage cât mai multe fonduri europene. Majoritatea proiectelor pe care municipalitatea le are în derulare se află în procedură de achiziții.

Municipalitatea întâmpină probleme în ceea ce privește proiectul ”Asigurarea mobilității traficului prin prelungirea legăturii rutiere și de transport public între Gara de Sud și Gara de Vest prin străpungerea străzii Libertății. Problemele vor fi rezolvate curănd.

Printre proiectele finanțate cu fonduri europene se mai numără și achiziționarea de mijloace de transport în comun. Totodată, se are în vedere construirea unei grădinițe pe strada Poștei. De asemenea, se dorește și modernizarea cartierelor Râfov și Pictor Rosenthal.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor