logo
RNTV Live

Ploieştiul, scos dintre gunoaie şi rozătoare. Vezi cum!/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Ploieştiul, scos dintre gunoaie şi rozătoare. Vezi cum!

Consiliul Local Ploiești a majorat bugetul alocat pentru măturatul străzilor din oraș și pentru dezinsecție și deratizare. În acest context , primarul Andrei Volosevici a garantat că va monitoriza actent modul în care se vor presta serviciile de Curățenie Căi Pubilice și Deratizare Dezinsecție și Dezinfecție. Dacă sumele alocate în prezent vor fi suficiente pentru ca Ploieștiul să nu mai fie cunoscut drept ”Orașul Gunoaielor”, asta rămâne de văzut.

22,4 milioane lei. Aceasta este suma pe care Consiliul Local Ploiești a decis să o aloce pentru serviciul Curățeniei Căi Publice. În acest context, primarul Andrei Volosevici a anunțat că va monitoriza modul în care se vor cheltuii banii pentru curățenia din oraș.

În ceea ce privește seriviciul de Deratizare,Dezinsecție și Dezinfecție, Consiliul Local Ploiești a decis să aloce pentru început suma de 6 milioane lei.

De reamintit este faptul că în prezent, licitația pentru declararea unui câștigător în ceea ce privește serviciul CCP nu a fost finalizată. Rămâne de văzut care vor fi tarifele finale pe care le va percepe viitorul operator, în contextul în care Blue Planet prestează servicii în baza tarifelor prevăzute în urmă cu aproximativ 4 ani.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/barbat-mort-gasit-in-padurea-de…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cel-mai-cautat-adolescent-a…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-ploiestean-se-judeca-cu-o…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/comisariatul-regional-pentru…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul repubşokanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor