logo
RNTV Live

Ploieștiul scapă de șoareci și șobolani! Începe în mai puțin de o săptămană!

sobolan
Erika Stoica

Ploieștiul scapă de șoareci și șobolani! Începe în mai puțin de o săptămană!

În perioada 20-31 martie 2023, se vor executa servicii de deratizare pe suprafața domeniului public și privat al Municipiului Ploiești, existand în acest sens un conrcat semnat între Primăria Ploiești și o firmă specializată!

Produsul utilizat în cadrul acestor operațiuni va fi COLBROM, având substanța activă bromadiolone, pentru combaterea rozătoarelor.

Suplimentar, pot fi utilizate și alte substanțe avizate de către Ministerul  Sănătății, cu acordul prealabil  al beneficiarului.

Produsele  menționate  se regăsesc  în  Registrul  Național  al  Produselor  Biocide  avizate  pentru profilaxia sanitar – umană de Ministerul Sănătății, tip produs 14.

Personalul implicat în execuția serviciilor este calificat în funcția de agent D.D.D., în conformitate cu legislația în vigoare și este dotat cu echipament de protecție corespunzător.

Pentru ca activitatea de deratizare să fie eficientă, aceasta trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localități. În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestei acțiuni, perioada de efectuare a activității de deratizare va fi prelungită.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor