logo
RNTV Live

Ploieștiul rămane fără viceprimar? Acuzații grave!/VIDEO

Mihai Constantinescu

Ploieștiul rămane fără viceprimar? Acuzații grave!

14 consilieri PNL și USR au inițiat un proiect de schimbare din funcție a viceprimarului USR al Ploieștiului, Magdalena Trofin. În proiectul de hotărâre ce va fi dezbătut marți, semnatarii o acuză pe Magdalena Trofin de neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu care au condus la afectarea bunului mers al direcțiilor din subordine.

Ploieștiul rămane fără viceprimar? Acuzații grave!

Proiectul de demitere a viceprimarului Trofin este semnat de trei consilieri ai USR: Răzvan Enescu, Anca Popa, Costel Andreescu,  și de 11 liberali: Aurelian Tudor, Gheorghe Popa, Radu Simionescu, Valentin Marcu, Nicoleta Ștefan, Simona Popescu, Gheorghe Sîrbu, Dragoș Măchițescu, Iulian Bolocan, Valentin Sabău și Horia Popovici. Cu toții au argumentat, în referatul care stă la baza proiectului de hotărâre, că activitatea viceprimarului Magdalena Trofin este defectuoasă. S-a arătat și că direcțiile din subordine sunt serios afectate de deciziile acesteia.

”Conduita doamnei Trofin Magdalena, actual viceprimar, afectează bunul mers al direcțiilor aflate în coordonarea sa, fapt care a fost foarte clar exemplificat în scrisoarea trimisă de către directorului economic – Nicoleta Crăciunoiu, prin care aceasta prezintă abuzurile permanente la care este supusă de către o parte a executivului și la care doamna Trofin a fost părtașă. Această atitudine de hărțuire a persoanelor din subordine precum și abuzarea unui funcționar public prin refuzul de acordare a concediului de odihnă , reprezintă o încălcare gravă a atribuțiilor și este chiar la limita abuzului în serviciu.” – sursa – Referat de Aprobare

Trofin este acuzată că prin declarații precum cele referitoare la proiectul demolării Blocului 7 etaje a indus panică în rândul populației Ploieștiului și că nu a sprijinit punerea în practică a unor proiecte importante pentru oraș. Surse din Consiliul Local Ploiești vorbesc despre numirea unui viceprimar. Acest lucru nu se va face foarte repede. Concret, nu mai devreme de o lună.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor