logo
RNTV Live

Ploieştiul fără iluminat de sărbători?

Iluminat de sărbători
rnews

Ploieştiul, repetent la capitoulul normalitate

După ce în urmă cu doi ani, ploiştenii au adus instalaţii de acasă pentru a împodobi oraşul, anul acesta istoria pare să se repete.

Cum este posibil aşa ceva?

Departamentul economic din cadrul SGU refuză să plătească factura pentru iluminatul ornamental de anul trecut  pe motiv că se cere decontarea montării unor instalaţii care nu au fost prinse în caietul de sarcini, la licitaţia prin care a fost selectat furnizorul.

Consiliul de Administraţie de la Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti a desemnat o comisie ca să ajungă la o înţelegere cu firma care s-a ocupat de iluminatul ornamental.

Comisii peste comisii

Potrivit actualitateaprahoveana.ro e încearcă o negociere cu reprezentanţii furnizorului, având în vedere că factura pentru instalaţiile de iluminat ornamental a fost refuzată la plată de către economiştii de la SGU şi, implicit, nu şi-a mai putut urma cursul firesc, în care trebuia să treacă pe la Regia Autonomă de Servicii Publice şi să ajungă la Primărie, pentru decontarea acestei sume de la bugetul local.

Potrivit aceleasi publicaţii, se pare că iarna trecută au fost maontate mai multe componente care nu au corespuns cu cele trecute în licitaţie.

Până la rezolvarea situaţei de faţă, rămâne de văzut dacă autorităţile locale vor găsi timp şi bani pentru împodobirea oraşului.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor