logo
RNTV Live

Ploieștiul este deratizat!

deratizare
Mihai Constantinescu

Ploieștiul este deratizat!

Primăria Municipiului Ploiești anunță cetățenii că se vor efectua servicii de deratizare în orașul nostru, până în data de 22 decembrie 2022.

Operatorul desemnat va executa serviciile de deratizare în parcurile, spațiile verzi aparținând domeniului public și privat în intervalul orar 08.00-16.00. Produsul ce va fi utilizat în cadrul acestor activități este Colbrom, având substanța activa bromadiolone, folosit pentru combaterea rozătoarelor.

Produsul menționat se regăsește în Registrul National al Produselor Biocide și este avizat pentru profilaxia sanitar – umană de către Ministerul Sănătății.

În caz de ingerare accidentală, precizăm că antidotul este vitamina K.

Suplimentar pot fi utilizate și alte substanțe avizate de Ministerul Sănătății, cu acordul prealabil al municipalității.

Acțiunile se desfășoară în conformitate cu prevederile OMS 119/2014 și cu recomandările institutelor de specialitate.

Personalul implicat în execuția serviciilor amintite este calificat în funcția de agent D.D.D., în conformitate cu legislația în vigoare și este dotat cu echipament de protecție corespunzător.

Pentru ca activitatea de deratizare să fie eficientă, aceasta trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public, cât și privat.

În acest sens,le este recomandat cetățenilor, asociațiilor de locatari/proprietari, agenților economici și instituțiilor publice să efectueze activitățile de deratizare pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.

Activitățile se vor desfășura în funcție de condițiile meteorologice. În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestora, perioada de efectuare a serviciilor de deratizare va fi prelungită.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor