logo
RNTV Live

Ploieștiul are un ARBORE SOLAR. Vezi unde îl poti admira!

WhatsApp Image 2022-07-07 at 13.23.13
Mihai Constantinescu

Ploieștiul are un ARBORE SOLAR. Vezi unde îl poti admira!

Municipiul Ploiești are un nou spațiu modern de relaxareCopacul fotovoltaic!

Proiectul, implementat de municipalitatea ploieșteană printr-o sponsorizare, este o premieră în orașul nostru, copacul fotovoltaic valorificând energia solară și aducând Centrului Civic o notă de inovare și un design smart, futurist și prietenos.  

Arborele solar deține un sistem propriu de iluminat cu LED și permite persoanelor, care aleg să se relaxeze în zona sa, posibilitatea de a utiliza energia electrică fotovoltaică generată de către acesta pentru a își încărca gratis telefoanele mobile.

Copacul fotovoltaic este realizat dintr-un cadru metalic central și 6 ramuri, elemente metalice care sunt conectate cu baza copacului, unde sunt realizate 6 băncuțe și etajere aferente, divizate pe circumferința acestei structuri. În dreptul fiecărei bănci și etajere, care oferă suport pentru așezarea diverselor aparate electronice (smartphone), copacul fotovoltaic este prevăzut cu prize de încărcare speciale.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor