logo
RNTV Live

Ploieștiul a caștigat finanțare nerambursabilă de 6,1 milioane lei. În ce vor fi investiți?

Spitalul-de-Pediatrie-Ploiesti
Erika Stoica

Ploieștiul a caștigat finanțare nerambursabile de 6,1 milioane lei. În ce vor fi investiți?

Fonduri europene de aproximativ 6,1 milioane lei . Acesta este suma caștigată ce va fi folosită pentru modernizarea și dotarea infrastructurii ambulatorii existente din Spitalul de Pediatrie Ploiești.

Proiectul Reabilitarea, modernizarea și dotarea infrastructurii ambulatorii existente din Spitalul de Pediatrie Ploiești vizează creșterea capacității de îngrijire în ambulatoriul integrat din cadrul Spitalului de Pediatrie Ploiești.

Achiziționarea de echipamente pentru dotarea cabinetelor din ambulatoriul integrat al Spitalului de Pediatrie Ploiești va contribui la îmbunătățirea calității actului medical și asigurarea serviciilor medicale în sistem ambulator la standarde europene, prin reducerea timpului de diagnosticare și tratament, prin reducerea numărului de pacienți redirecționați către alte centre medicale și îmbunătățirea gradului de sănătate a populației.

Valoarea totală a proiectului este de 6.109.384,66 lei cu TVA. Menționăm că semnarea contractului de finanțare va avea loc în perioada următoare.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor