logo
RNTV Live

Ploieştiul a avut astăzi un oaspete de onoare. A fost întâmpinat cu pâine şi sare. Vezi cu ce ocazie a fost prezent în oraş/ GALERIE FOTO

oaspete Principele Radu al României a lansat la Ploieşti cartea-album "Povestea Castelului Peleş"
Mihai Constantinescu

Principele Radu al României a lansat la Ploieşti cartea-album “Povestea Castelului Peleş”

Ploieştiul a avut astăzi un oaspete de onoare. A fost întâmpinat cu pâine şi sare. Este vorba despre Principele Radu al României care a fost prezent astăzi la  Ploieşti pentru a lansa cartea-album “Povestea Castelului Peleş”. 

Erudită, minuţioasă, adeseori inedită, superb ilustrată, “Povestea Castelului Peleș” este cea mai izbutită monografie de până acum a acestui fascinant și glorios simbol al României, notează curteaveche.ro.

Evenimentul a fost găzduit de Biblioteca Judeţeană” Nicolae Iorga”.

Tot cu această ocazie a fost lansat şi volumul pentru copii „Margareta a României. O Principesă în serviciul ţării regăsite”.

Principele Radu al României a profitat de ocazie şi a făcut o vizită şi Colegiului de Artă ”Carmen Sylva”. Aici a fost întâmpinat cu pâine şi sare. Pentru că a fost vorba despre un moment inedit de ambele părţi, şi pentru acest oaspete de onoare cât şi pentru elevi, Principele Radu a fost fermecat de talentul tinerilor care au susţinut un mic moment muzical.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/cercul-de-donatori-se-reintregeste-la-ploiesti/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa foto Facebook

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor