logo
RNTV Live

Ploieşti: Un tânăr de 18 ani a fost tâlhărit pe stradă

sursă foto www.botosaneanul.ro
Mihai Constantinescu

Tâlhărit pe stradă de persoane necunoscute

Tâlhărit pe stradă de persoane necunoscute! I s-a întâmplat unui tânăr de 18 ani în noaptea de 30 iunie/1 iulie, în jurul orei 00.40. Ar fi fost amenințat cu bătaia și deposedat de suma de 330 lei, de persoane necunoscute.

Pe fir au intrat şi poliţiştii care acum fac cercetări în cauza penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în timp ce se aflau pe o stradă din Ploiești, persoane necunoscute s-ar fi apropiat de adolescent și de persoana care îl însoțea, moment în care i-ar fi luat ghiozdanul, iar din portofelul care se afla în ghiozdan i-ar fi sustras suma de 330 de lei.

La data de 9 iulie, polițiștii au reușit identificarea și depistarea uneia dintre persoanele bănuite de comiterea faptei, iar în baza probatoriului administrat, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, la data de 10 iulie, s-a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au depistat și a doua persoană implicată în evenimentul din noaptea de 30 iunie/1 iulie, care împreună cu persoana bănuită de comiterea faptei i-ar fi sustras tânărului suma de bani. Ieri, în urma probatoriului administrat, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă, în cursul zilei de astăzi, măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/momentul-cand-o-femeie-incearca-sa-omoare-un-polistist-surprins-pe-camerele-de-supraveghere-de-ce-a-facut-gestul-cumplit-video/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/reactia-oamenilor-legii-cand-un-tanar-scapa-o-arma-pe-strada-ziua-in-amiaza-mare-video/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor