logo
RNTV Live

Ploieşti: Un şofer beat a distrus mai multe bile de beton

bile de beton sursa cuget lober
Mihai Constantinescu

Bile de beton de pe trotuar, distruse cu maşina

Ploieşti: Un şofer beat a distrus mai multe bile de beton

Totul s-a întâmplat  în cursul nopții de sâmbătă spre duminică (1/2 februarie a.c.), în jurul orei 01.10. Un echipaj din cadrul Biroului Intervenție Rapidă a observat, la intersecția străzilor Rudului cu I.L. Caragiale, un autoturism marca Ford Escort, care distrusese mai multe bile din beton montate pe trotuar.

Polițiștii locali i-au identificat pe cei doi tineri aflați lângă autovehicu. Erau doi tineri din Ploieşti, ambii de 26 de ani. Se pare că s-ar fi ajuns la distrugerea bilelor de beton după ce şoferul ar fi pierdut controlul autovehiculului și a intrat în bilele de protecție aflate pe trotuar.

Întrucât tinerii emanau halenă alcoolică, la fața locului s-a solicitat prezența lucrătorilor Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, care au depistat faptul că șoferul avea o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuare se efectuează cercetări.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/plecat-de-la-o-unitate-spitaliceasca/?fbclid=IwAR0akLx-I_QAwJIw98QripylI3defv7wJdP4HCNtDPCBKDUuLPWYUcYBNLA

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor