logo
RNTV Live

PLOIEŞTI: Trecători în pericol din cauza problemelor create de vânt. Un autoturism, avariat

tencuiala zburata 3
Mihai Constantinescu

PLOIEŞTI: Trecători în pericol din cauza problemelor create de vânt. Un autoturism, avariat

Vântul crează probleme în Ploieşti. Potrivit reprezentanţilor ISU Prahova, pompierii militari acţionează chiar în aceste momente pentru degajare de elemente constructie (tencuială) de pe strada Văleni și astereală de la casă. Trecătorii sunt în pericol pentru că aceste elemente stau să cadă.

Acționează un echipaj de pompieri.

Bucățile de tencuială au căzut peste un autoturism.

Probleme sunt şi pe  Bld. Republicii. Şi acolo stau să cadă elemente de construcţie. Acționează un echipaj de pompieri.

Bucățile de tencuială au rănit o femeie care prezintă un traumatism cranio cerebral minor, este asistata medical. Are 80 de ani şi este preluată de ambulanţă și transportată la spital

UPDATE

Pompierii au fost chemaţi în ajutor pentru degajarea mai multor copaci căzuţi pe carosabil în Ploieşti, Poiana Câmpina şi Mizil.

Pe strada Zugravului  din Ploieşti, copacul a căzut pe firele electrice.

De asemenea, pompierii militari intervin şi pentru degajarea de elemente de constructie de la un acoperiş al unei case de locuit din comuna Aricestii Rahtivani. Acționează un echipaj de pompieri.

Pompierii acţionaează şi pentru degajarea a doi stâlpi de electricitate căzuti pe carosabil in Comuna Podenii Noi sat Podul lui Galben.

sursa ISU Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor