logo
RNTV Live

Ploiești Shopping City va sprijini amenajarea unui teren de sport pentru Centrul Social „Leagăn prins de stele”

Site_poza_portret_600x900px_V2
Mihai Constantinescu

Ploiești Shopping City va sprijini amenajarea unui teren de sport pentru Centrul Social „Leagăn prins de stele”

  • Proiectul a fost selectat de comunitatea locală în cadrul Campaniei „Copacul Dorințelor crește cu Ploiești Shopping City”

Campania Copacul Dorințelor crește cu Ploiești Shopping City a desemnat, cu ajutorul voturilor comunității locale, proiectul câștigător. Astfel, Ploiești Shopping City va transforma în realitate dorința Valentinei Toma, de a construi un teren de sport multifuncțional pentru copiii orfani susținuți de Centrul Social Leagăn prins de stele, din localitatea Târgșoru Vechi, comuna Strejnicu, județul Prahova.

În prima etapă a campaniei, publicul a fost invitat să-și înscrie propunerile de proiecte cu impact pozitiv asupra comunității locale. Prahovenii au înscris zeci de dorințe de mai bine, vizând educația, arta, cultura, sănătatea, sportul, comunitățile defavorizate, sustenabilitatea și protecția mediului înconjurător. În cea de-a doua etapă, desfășurată între 26 aprilie și 8 mai, comunitatea locală a avut șansa să voteze una dintre cele 3 dorințe finaliste.

„Amenajarea unui teren în aer liber, în condiții calitative ridicate este oportună și prezintă multiple avantaje:  asigurarea atragerii tinerilor către mișcare în aer liber în detrimentul activităților sedentare și asigurarea unor condiții de creștere decente unor tineri cu care viața nu a fost deloc ușoară”, a declarat Valentina Toma, atunci când a înscris dorința pe pagina dedicată campaniei.

Dorința Valentinei de a construi un teren de sport pentru copiii orfani ai Centrului Social Leagăn prins de stele se va concretiza cu ajutorul Ploiești Shopping City.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor