Ploiești Shopping City sărbătorește ziua națională Constantin Brâncuși

  • Vizitează expoziția de picturi dedicate marelui artist!

 Ziua națională Constantin Brâncuși este sărbătorită la Ploiești Shopping City printr-o expoziție de picturi, organizată de către asociația Prahova în Acțiune, în parteneriat cu centrul comercial.

Desene în creion și picturi realizate de liceeni și elevi de toate vârstele ai mai multor școli din Prahova reconstituie, într-o viziune aniversară, fie portretul marelui sculptor, fie lucrări de referință ale artistului:  Poarta sărutului, Coloana infinitului, Cumințenia Pământului, Sărutul etc.

Expoziția dedicată celor 144 de ani de la nașterea lui Brâncuși poate fi vizitată în perioada 19 – 24 februarie, în zona scărilor rulante. Trei dintre cele mai frumoase lucrări vor fi premiate de Ploiești Shopping City, care își dorește să promoveze cultura și valorile naționale în comunitatea locală.

Mai multe detalii despre eveniment pe pagina de Facebook a Ploiești Shopping City și pe pagina de facebook Prahova în Acțiune

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki,Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here