Ploiești Shopping City organizează Expoziția „First Kids on Mars”

cel mai verde complex reziential

  Ploiești Shopping City organizează Expoziția „First Kids on Mars”

 Copiii vor călători pe planeta Marte, cu ajutorul realității augumentate

cel mai verde complex reziential

Până pe 13 octombrie, între orele 11:00 – 19:00, copiii pot explora Universul și pot experimenta viața de astronaut la Ploiești Shopping City. Expoziția „First Kids on Mars” este una interactivă și educativă, iar cei mici vor învăța, prin joc, joacă și realitate augumentată, despre călătoria pe Marte și colonizarea planetei, despre sistemul solar, meteoriți, comete, gravitație, despre viața astronauților și multe alte lucruri inedite.

Călătorie virtuală pe planeta Marte

Una dintre misiunile micuților astronauți va consta în „lansarea” unei rachete pe Marte. Ajunși pe „Planeta Roșie”, copiii vor face cunoștință cu roverul Curiosity, și vor descoperi cum pot crește o plantă în condiții neprietenoase. În laboratorul geologic, vor analiza probe de sol marțian la microscop și vor descoperi cum poate fi Marte terraformat. În cele din urmă, vor marca pământul marțian cu steagul inscripționat cu mesajul „Primii copii pe Marte”.

La expoziție sunt așteptați copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. Accesul este gratuit, pe bază de programare la numărul de telefon 0751.077.835 sau pe adresa de email [email protected] Din oră în oră, vor avea loc tururi ghidate în grupuri de maximum 40 de participanți.

Mai multe detalii pe www.ploiestishoppingcity.ro

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele.

Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Ploiești Shopping City sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii exclusive.

Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here