logo
RNTV Live

mALL BLACK FRIDAY ia startul la Ploiești Shopping City! Promoții și reduceri de până la – 80% la branduri renumite

mallBlackFriday_Ploiesti Shopping City (1)
Mihai Constantinescu

În perioada 13 – 22 noiembrie, negrul aduce noroc la cumpărături. Ploiești Shopping City desfășoară campania mALL BLACK FRIDAY, iarcele mai cunoscute branduri de modă, bijuterii, încălțăminte, frumusețe, jucării, electronice & electrocasnice, își așteaptă clienții cu oferte promoționale și reduceri de până la -80%.

Magazinele de electrocasniceprecum Flanco anunță discounturi importante de până la 80 % și cele mai tari oferte se activeză în această perioadă la Altex. Magazinul de optică Optiblu a pregătit reduceri de până la 80% la peste 2000 de produse, iar Optiplaza de până la 70 % la perechile de ochelari preferate și consultație gratuită valabilă până la finalul anului. Doar pe 13 noiembrie, articolele sportive au reduceri de 20% la Hervis și de până la 50% la Intersport; iar la LC Waikiki, la oricare trei produse achiționate, al patrulea este gratuit. Pentru iubitoarele brand-ului BSB, toate produsele din colecția toamnă-iarnă sunt reduse cu până la 50%, între 13 – 15 noiembrie

Magazinele de încălțăminte Tezyo, Salamander, Anna Cori, CCC si Benvenuti pregătesc discounturi de până la 60%.

Douglas va surprinde cu reduceri de până la 40% în magazine, NALA pune la dispoziție un cod de reducere 25%, BLACK25, valabil în weekendul 13-15 la orice achiziție, iar Marionnaud își întâmpină clienții cu reduceri de 25 % la orice produs și de până la 40 % la produsele selectate în limita stocului disponibil.

Mai multe detalii despre campaniile Ploiești Shopping City descoperiți pe www.ploiestishoppingcity.ro și pe pagina de Facebook.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor