Ploiești Shopping City dăruiește angajaților din prima linie ai Serviciului de Ambulanță Județean Prahova kit-uri pentru #NuMaiStămAcasă

petrecere-ploiest-1-decembrie

Ploiești Shopping City le multumește oamenilor extraordinari din Serviciul de Ambulanță Județean Prahova  

  • Ploiești Shopping City dăruiește angajaților din prima linie ai Serviciului de Ambulanță Județean Prahova kit-uri pentru #NuMaiStămAcasă

 Odată cu redeschiderea centrului comercial, Ploiești Shopping City a inițiat campania de responsabilitate socială Kit pentru #NuMaiStămAcasă. Campania se adresează angajaților din prima linie ai Serviciului de Ambulanță Județean Prahova și vine că un răspuns de mulțumire adresat acestora, pentru pentru zilele și nopțile în care au luptat cu pandemia și au protejat comunitatea.

În cadrul campaniei, centrul comercial Ploiești Shopping City va oferi kit-uri pentru #NuMaiStămAcasă celor 348 de angajati activi ai Serviciului de Ambulanță Județean Prahova – medici, asistenți medicali, ambulanțieri și șoferi de ambulanță. Kit-urile conțin, pe lângă mulțumiri pentru sutele de ore nedormite și dăruite sănătății din comunitate, vouchere pentru cumpărături. După săptămâni de izolare și de #StămAcasă, aceste vouchere pot fi folosite pentru experiențe în afara casei și pentru sesiuni de shopping în siguranță.

Pentru a le putea oferi clienților o experiență de shopping în siguranță, Ploiești Shopping City a implementat măsuri de igienă, prevenție și distanțare socială, în acord cu prevederile legislației în vigoare.

Mai multe detalii despre campania Ploiești Shopping City aici și pe pagina de Facebook.

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here