logo
RNTV Live

Ploiești Shopping City dă startul petrecerilor de vară alături de Grasu XXL

SiteSlide_principal_1920x800px (1)
Mihai Constantinescu

Ploiești Shopping City dă startul petrecerilor de vară alături de Grasu XXL

Ploiești Shopping City dă startul petrecerilor cu primul concert al sezonului, sâmbătă, 4 iunie, de la ora 20.30. Iubitorii de muzică hip – hop sunt invitați să se bucure de un concert live susținut de îndrăgitul artist Grasu XXL. Evenimentul va avea loc într-un spațiu inedit: sus pe terasa Ploiești Shopping City, începând cu ora 20.30. Accesul pe tereasă va avea loc începând cu ora 19:30.

Utilizatorii SPOT, reduceri de 60% la distracție

Toți utilizatorii SPOT se vor bucura de preț special la biletul de concert. Astfel, la costul întreg de 40 de lei se aplică reduceri între 50% și 60% pentru toți utilizatorii aplicației SPOT: 20 lei – bilet pentru 1 persoană, acces general; 30 lei – bilet dublu, acces general.

Biletele pot fi achiziționate simplu, direct de la Info Point din cadrul centrului comercial în perioada 21 mai – 3 iunie, între orele 10.00 – 21.30. Totodată, biletele pot fi revendicate pe bază de puncte de loialitate direct în aplicația SPOT.

Mai multe detalii despre eveniment și bilete pot fi accesate pe site.

SPOT, aliat pentru shopping și distracție

SPOT este aliatul fiecărui pasionat de cumpărături și distracție, ce aduce garantat puncte de loialitate la fiecare sesiune de shopping. Mai mult, statutul de membru SPOT vine cu o mulțime de extra beneficii. Utilizatorii au posibilitatea de a cheltui punctele de loialitate acumulate pe o gama complexă de recompense și premii speciale care pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: experiențe exclusive, vouchere cadou Ploiești Shopping City, Sephora, Douglas, Zara, Hervis sau Teilor.

Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor