Ploiești Shopping City continuă Marele Sezon al Zâmbetelor: reduceri de iarnă de până la 70 %

Site_poza_portret_600x900px
Mihai Constantinescu

Ploiești Shopping City continuă Marele Sezon al Zâmbetelor: reduceri de iarnă de până la 70 %

Ploiești Shopping Citycontinuă Marele Sezon al Zâmbetelor cu reduceri de iarnă și oferte speciale.

În perioada 5 ianuarie – 10 februarie, Ploiești Shooping City își așteaptă clienții la sesiuni de zâmbete și #ShoppingÎnSiguranță. Colecțiile de sezon vin cu reduceri de până la 70% și pot fi asortate oricum și oricând cu un zâmbet.

Noul an vine cu reduceri de până la 50% în magazinele BSB, H&M, KOTON, Colin’s și multe altele. Anna Cori, Tezyo, Salamander, Benvenuti și Office Shoes aduc iubitorilor de încălțăminte și accesorii reduceri de preț între 20% și 60%. La Deichmann, două perechi de încălțăminte cumpărate o aduc pe a treia gratis, iar o pereche redusă cumpărată o aduce pe a doua cu o extra reducere de 50%. Brandurile Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, unice în Ploiești, surprind cu discounturi de până la 40%. Sephora și Douglas aduc zâmbete și stare de bine pe fețele clienților săi cu produse de frumusețe reduse cu până la 70%. Noriel vine cu reduceri de până la 50% la jucării și articole vestimentare pentru copii. În magazinele de articole sportive BUZZ, Sport Vision, Hervis, Intersport, Adidas, Grid și Various Brands sunt disponibile reduceri de până la 50% la branduri de top. Magazinul English Home propune un mix unic de 60% + extra 25% la produse selecționate. La Optiplaza, al doilea produs achiziționat vine cu reducere de 50%, iar la OPTIblu, campania BluWinter SALES aduce până la 50% reducere la o selecție de ochelari de soare și rame de vedere.

Mai multe detalii pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/marele-sezon-al-zambetelor-continua-cu-super-reduceri-de-iarna/ și pe pagina de Facebook.

 Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor