logo
RNTV Live

Ploiești Shopping City, arenă de joc pentru viitorii maeștri ai șahului

Sah in Scoala_1200x1200px
Erika Stoica

O nouă ediție a programului „Șah în Școală” are loc pe 7 aprilie

Pe 7 aprilie, începând cu ora 09:30, Ploiești Shopping City găzduiește, în zona foodcourt, o nouă ediție „Șah în Școală”.

Programul „Șah în Școală” reprezintă o inițiativă educațională la nivel național, propunându-și organizarea de competiții de antrenament pentru elevi, cu scopul de a-i pregăti pentru concursurile de șah la nivel național și internațional. În același timp, programul încurajează elevii să adopte șahul ca sport al minții și să îl dezvolte la nivel de performanță. Competițiile de antrenament sunt organizate atât în școli, cât și în afara acestora, în spații neconvenționale.

Competiția de la Ploiești Shopping City va include patru turnee, destinate diferitelor categorii de vârstă și nivel de pregătire:

Turneul A: destinat jucătorilor legitimați din ciclul gimnazial și liceal cu trimitere spre omologare FIDE.

Turneul B: destinat jucătorilor legitimați din ciclul primar și grădiniță cu trimitere spre omologare FIDE.

Turneul C: destinat jucătorilor nelegitimați din ciclul gimnazial și liceal.

Turneul D: destinat jucătorilor nelegitimați din ciclul primar și grădiniță.

Ritmul de joc va fi de 6 runde, 10 minute + 5 secunde/mutare pentru fiecare jucător.

Arbitrii competiției sunt arbitru Internațional Radu-Cătălin Chirilă și arbitru FIDE Dariana-Gabriela Didiliuc.

Înscrierile se pot face până la ședința tehnică, la organizator, prin intermediul site-ului https://chess-results.com/fed.aspx?lan=27&fed=ROU. Evenimentul se va desfășura în zona foodcourt a Ploiești Shopping City. Câștigătorii competiției, dar și restul participanților, vor primi premii sub formă de vouchere din partea Ploiești Shopping City.

Mai multe informații despre programul național se găsesc pe pagina oficială de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/sahinscoala.ro/.

Competiția este organizată de către Asociația Județeană de Șah Prahova, în colaborare cu Clubul Sportiv Universitar Ploiești, Clubul Sportiv Gambitul Damei Iași și Grupul Observatorul Prahovean, având sprijinul Ploiești Shopping City.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele.  Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Ploiești Shopping City sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii exclusive.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor