logo
RNTV Live

Great Times în restaurantele pe care le iubești în food court Ploiești Shopping City, între 8 martie și 9 aprilie

Great Times in restaurante 2021_Totem_digital_1080x1920px (1)
Mihai Constantinescu

În perioada 8 martie – 9 aprilie, restaurantele Ploiești Shopping City au pregătit surprize delicioase pentru cei care iau masa în food court sau comandă mâncare prin serviciul de home delivery. În cadrul campaniei Great Times în restaurantele pe care le iubești, comenzile de minimum 50 de lei, făcute de luni până vineri, sunt recompensate pe loc cu vouchere de 10 lei. La finalul campaniei, participanții pot câștiga, prin tragere la sorți, marele premiu – un abonament pe 6 luni în valoare totală de 1200 lei valabil la restaurantele partenere din food court Ploiești Shopping City: KFC, Mămăliguță, Mesopotamia, McDonald’s, Pizza Hut, Sushi Han, Taco Bell, Chopstix, Hercule.

Vizitatorii pot alege dintre restaurantele care oferă gustări delicioase, cu servire rapidă, Mesopotamia, Taco Bell, McDonald’s, Pep & Pepper, Pizza Hut și KFC așteptându-i pe clienții fideli cu meniurile cunoscute și oferte speciale. Mămăliguță, Sushi Han, Chopstix și Hercule sunt pregătiți cu meniuri tradiționale pentru cei pasionați de bucătăria românească, asiatică sau grecească.

Relaxare în siguranță în food court Ploiești Shopping City

Centrul comercial a implementat toate măsurile necesare pentru shopping sau relaxare în siguranță:

  • Mobilierul și suprafețele atinse des sunt curățate și dezinfectate cu o frecvență crescută
  • Mesele sunt reorganizate astfel încât să permită distanțarea fizică de 2 metri și acces de maximum 6 persoane la masă;
  • Zona food court, precum întregul centru comercial, este aerisită constant iar aerul este filtrat periodic;
  • Purtarea mășii de protecție este obligatorie atunci când persoanele nu se află la masă

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City implementat o serie de măsuri de distanțare fizică și igienă de prevenire a răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

Mai multe detalii despre campanie pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/great-times-in-restaurantele-pe-care-le-iubesti/ , pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor