logo
RNTV Live

Ploieşti: Se întâmplă în cartierul Mitică Apostol. Sunt luaţi pe sus

sursă foto Adevarul
Mihai Constantinescu

Ploieşti: Se întâmplă în cartierul Mitică Apostol. Sunt luaţi pe sus

Oamenii legii au fost prezenţi în această dimineaţă în cartierul Mitică Apostol. Au fost  efectuate 6 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor furturi din societăți comerciale și din locuințe aflate în construcție.

Patru mandate de aducere au fost  puse în executare.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada ianuarie-aprilie ., persoanele bănuite ar fi pătruns pe timp de noapte, prin efracție, în societăți comerciale și locuințe aflate în construcție, de unde ar fi sustras diverse bunuri și unelte.
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la aproximativ 17.000 de euro.

De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum: unelte, scule electrice și înscrisuri.

7 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.
Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

La acțiune participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Matei Basarab” Ploiești.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/videoun-barbat-statea-pe-marginea-drumului-pe-dn1a-si-asta-a-atras-atentia-jandarmilor-ce-facea/?fbclid=IwAR1M7Ofk–Cr1hU2MhwTc5EZ788n6O1J8w-2ns_l2To5uDD_tonWhNmCU9U

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor