Ploieşti: Prins cu armă albă pe stadionul “Ilie Oană”

sursă foto Antena 3

 Ploieşti: Prins cu armă albă pe stadionul “Ilie Oană

Un tânăr de 15 ani a încercat să pătrundă în incinta arenei sportive “Ilie Oană”, la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Petrolul și A.C.S. Sepsi OSK, având asupra sa o armă albă însă a fost oprit de forțele de ordine. La controlul corporal efectuat pe timpul accesului, jandarmii au găsit asupra lui un cuțit tip-briceag cu lungimea de 20 cm.

I-au fost întocmite acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “port sau folosire fără drept de obiecte periculoase” prevăzute la art. 372 din Codul Penal.

cel mai verde complex reziential

De asemenea au fost aplicate și 4 sancțiuni contravenționale constând în amenzi și interzicerea accesului la competiții sportive timp de 1 an pentru încălcări ale legii 4/2008, anunţă reprezentanţii Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab

Nu este prima dată când cineva încearcă să pătrundă pe stadion cu armă albă. O tentauvă de acest gen a mai fost descoperită și la Finala Cupei României disputată anul trecut.

Vezi şi https://republikanews.ro/video-investitiile-la-spitalul-judetean-ploiesti-continua/?fbclid=IwAR3pSSl31GRgb6EPNkecNUgxvlL_HFpjDpqivppaD55oLF8k2-zEitZ78lI

Pentru mai multe ştiri, vizitaţ site-ul republikanews.ro

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here