logo
RNTV Live

Ploiesti: O tânără din Brăila a fost externată din spital şi a dispărut fără urmă. Poliţia este în alertă!

dispăruta
Mihai Constantinescu

Ploiesti: O tânără din Brăilă a fost externată din spital şi a dipărut fără urmă. Poliţia este în alertă!

Astăzi, în jurul orei 14:40, Secția de Poliție nr. 4 Ploiești a fost sesizată despre faptul că numita RADU MARINELA, în vârstă de 21 de ani, domiciliată în municipiul Brăila, a fost externată dintr-o unitate spitalicească din Ploiești, iar în prezent nu se cunoaște locul unde se află.

Semnalmente

1,50-1,60 metri înălțime, greutate circa 45 kg, constituție astenică, păr șaten, lung până la brâu, ochi negri, ten deschis. Nu prezintă semne particulare sau infirmități.

La momentul plecării era îmbrăcată cu o geacă din piele de culoare neagră, colanți negru cu alb, pe cap purta o căciula roșie și era încălțată cu ghete negre.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/update-ploiesti-ce-se-intampla-cu-barbatul-care-a-proape-a-ucis-un-om-intr-un-conflict-in-trafic/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor