logo
RNTV Live

FOTO/Ploieşti: Locurile de parcare,”sufocate” de maşinile de firmă. Apelul ploieştenilor

Parcare abuzivă 2
Mihai Constantinescu

FOTO/Ploieşti: Locurile de parcare,”sufocate” de maşinile de firmă. Apelul ploieştenilor

Problema locurilor de parcare se acutizează în Ploieşti. Acest lucru se întmplă şi pentru că toto mai multe persoane vin cu maşina de firmă acasă.

Un ploieştean a luat legătura cu redacţia republikanews şi a vorbit despre problema locurilor de parcare sufocate de maşinile de firmă. De multe ori oamenii care locuiesc în astfel dezone sunt obligate să-şi ducă maşinile pe strzi lăturalnice.

“Ne este din ce în ce mai greu cu locurile de parcare. Vă rugăm să interveniți astfel încât să limitați posibilitatea de a parca pe locurile aferente altor blocuri vehicule de serviciu care practic ne sufocă și creează un disconfort sau chiar cauzează conflicte. Între blocurile dintre străzile Eroilor și Murelor spațiul de parcare este foarte limitat, și de regulă este ocupat de vehicule de serviciu (ex. în imaginile atașate, dar nu numai). Ne este practic imposibil să avem unde parca atunci când venim de la serviciu sau de la cumpărături. Rugăm să ne sprijiniți!”

Facem apel la organele abilitate să ia măsurile necesare.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor