logo
RNTV Live

Ploiesti: Lindy hop, fenomenul muzical care a cucerit lumea, se aude la Filarmonică

lindy hop
Mihai Constantinescu

Ploiesti: Lindy hop, fenomenul muzical care a cucerit lumea, se aude la Filarmonică

Ploiesti Jazz Trio – Sorin Zlat (pian), Răzvan Cojanu (contrabas) și Laurențiu Ștefan (tobe) împreună cu Eugen Mamot – saxofon sopran, vă așteaptă duminică, 26 ianuarie, de la ora 19.00, la un concert extraordinar rezervat Lindy hop, fenomenul care a cucerit lumea prin libertatea de mișcare. Vor evolua, de asemenea, cuplurile de dansatori compuse din Cristian Gelepu – Cristina Ciobanu, Nicolae Gaburici – Mihaela Mocanu și Mihai Bartiș – Silvia Ciotec.

Lindy hop a apărut în anii ’20 în Harlem, New York, și a evoluat de atunci cu muzica de jazz din acea vreme. A fost foarte popular în perioada de la sfârșitul anilor 1930 și începutul anilor 1940.

Concertul are loc în Sala “Ion Baciu” a Filarmonicii, iar biletele, în valoare de 30 de lei (întreg), 20 de lei (pensionari) și 10 lei (elevi/studenți) sunt disponibile la casa de bilete a Filarmonicii, la Agenția Teatrală, în AFI Ploiești și online, pe www.filarmonicaploiesti.ro.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor