logo
RNTV Live

Ploieşti: Deviere trasee TCE 2 martie

sursa zpd.ro
Mihai Constantinescu

Ploieşti: Deviere trasee TCE 2 martie

În data de 02 Martie 2020  Primăria Municipiului Ploieşti organizează acţiuni prilejuite de comemorarea eroilor bulgari şi români care s-au jertfit în Războiul de Independenţă.

Astfel, la Monumentul Vânătorilor din Zona Garii de Sud se impune reorganizarea transportului  public  local.  Intre orele 10:45 – 12:00, traseele cu parcurs pe Bd. Independentei vor circula cu ruta ocolitoare intre statuia Radu Stanian si Gara Sud: pe str. Bobalna, la sensul spre Sud, unde vor efectua statiile Pelican si Liceul de Muzica si pe str. Democratiei, la sensul de deplasare dinspre Sud spre Centru, unde vor efectua statiile 13 Decembrie, Covurlui si Muzeul de Istorie.

Traseele de troleibuze 44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legatura intre Centru si Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs in zona.

In  locul statiei Coreco Sud, traseul  2 va efectua statia Gara Sud din fata P.T.T.R., comuna cu traseele 101 si 401.

La traseele 1, 30, 32/32b, 401, la sensul spre Centru, autobuzele nu vor mai intra la Gara Sud; dupa statia Rulmenti Grei, urmatoarea statie va fi 13 Decembrie/Democratiei.

Traseele 444 si 445 vor avea capat de linie la Bar. Bucuresti.

In functie de dispozitiile Politiei Rutiere, atat intervalul orar cat si rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.                                                                                                                           

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor