Ploieşti: Cezar Ouatu, în concert extraordinar de Sânziene

Cezar Oatu

Ploieşti: Cezar Ouatu, în concert extraordinar de Sânziene

Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploiești vă invită marți, 23 iunie 2020, la un Concert Simfonic de Sânziene.  Solist este contratenorul Cezar Ouatu, care a pregătit un program deosebit de atractiv: Georg Friedrich Händel – Aria „Va tacito e nascosto” din opera „Giulio Cesare”, Christoph Willibald Gluck – Aria „Che faro senza Euridice” din opera „Orfeu și Euridice”, Georg Friedrich Händel – Aria „Furibondo spira il vento” din opera „Partenope”, Georg Friedrich Händel – Aria „Lascia chʼio pianga” din opera „Rinaldo” și Wolfgang Amadeus Mozart – „Mica Serenadă” în Sol major, K.V. 525, pentru orchestră de coarde. Evenimentul, programat să aibă loc începând cu ora 19.00, se va desfășura pe esplanada Bisericii Sf. Andrei din Ploiești.

Biletele, în valoare de 15 lei (acces general) pot fi achiziţionate de la Casa de bilete a Filarmonicii, online, de pe https://filarmonicaploiesti.ro sau de la intrare, în seara evenimentului.
Pentru relații suplimentare și rezervări puteți suna la numărul 0734 335 067.

Pentru mai multe amănunte legate de evenimentele viitoare vă invităm să ne urmăriți pe toate paginile noastre de facebook:
https://www.facebook.com/filarmonicaploiesti/
https://www.facebook.com/jazzploiesti/
https://www.facebook.com/ploiestijazztrio/
https://www.facebook.com/flacaraprahovei/
https://www.facebook.com/corulfilarmoniciipaulconstantinescuploiesti/
https://www.facebook.com/cvartetulchronos/
https://www.facebook.com/ploiestibrassensemble/
https://www.facebook.com/studiofilarmonicaploiesti/
De asemenea, ne găsiți și pe instagram, aici: instagram

Vezi şi https://republikanews.ro/update-cine-este-persoana-confirmata-cu-covid-19-din-cadrul-bergenbier/?fbclid=IwAR3z1cSzSqSAhtOY1ngXlLLHPt2kWE25OTweoCMyEw1Hb_IoFJXlGnNuuLU

Pentru mai multe ştri. vizitaţi site-ul republikanews.ro

usrplus
sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here