logo
RNTV Live

Ploiești – Capitala Tineretului! Campanie de donare de carte

Ploiești- Capitala Tineretului! Donează o carte!
Mihai Constantinescu

Poţi deschide “ochii minţii” unei persoane oferindu-i o carte. Este unul dintre cele mai de pret lucruri pe care îl poţi face pentru semenii tăi. Într-o lume în care tehnologia prinde tot mai mult teren, cărţile tind să fie uitate, deşi prin ele “ochii minţii” se dezvoltă şi “văd” mult mai bine decât poate vedea ochiul pe un calculator sau tabletă.

Tocmai de aceea, proiectul „Ploiești- Capitala Tineretului” demarează prima campanie, ce se va răsfrânge asupra domeniului educației, dar și asupra domeniului social și va fi legată de două momente ce marchează importanța educației în viața unui copil. Va fi o campanie de donare de carte, ce va începe de Ziua Internațională a Cărții, pe 23 Aprilie 2017 și se va încheia de Ziua Internațională a Copilului, pe 1 iunie 2017.

Toate cărțile strânse în acest interval vor fi donate către centre de plasament, școli defavorizate, sau către familii nevoiașe. De asemenea, pot veni propuneri din partea instituțiilor, a școlilor sau organizațiilor către ce destinații să fie redirecționate cărțile.
Adu zâmbetul pe fața unui copil și ajută-l să se cunoască beneficiile lecturii!
Oricine dorește să doneze o carte este așteptat în foaierul principal de laTeatrul “Toma Caragiu”.
Pentru alte detalii, ia legătura cu Radu Simionescu (0724288155) sau cuMonica Marin(0764196312).

sursa facebook

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor