logo
RNTV Live

Ploieștenii sunt total dezamăgiți de PSD. Cititorii republikanews.ro reacționează!

PSD Ploiești
rnews

În urma articolului publicat astăzi de republikanews.ro, referitor la demersul consilierilor PSD din cadrul Consiliului Local Ploiești, care cer un referendum, reacțiile ploieștenilor nu au întârziat să apară. În comunicatul de presă trimis de PSD Ploiești, consilierii spun: ”Asistăm de câteva zile la un adevărat circ iscat în jurul celui mai important brand din Ploiești: Petrolul. Din păcate, primarul Adrian Dobre și consilierii PNL speculează dragostea suporterilor pentru Petrolul, inducându-i în eroare. În plus, instigă executivul Primăriei la abuz în serviciu, una din cele mai grave infractiuni, solicitand functionarilor publici sa dea aviz de legalitate unor documente vădit ilegale.” Mai mult, documentul se încheie așa: ”Domnule Dobre, ploieștenii v-au ales pentru a dezvolta Ploieștiul, nu pentru a-l  distruge! Să nu uitați asta!”

Comunicatul PSD îl puteți citi aici:

https://portal.republikanews.ro/grupul-consilierilor-psd-din-consiliul-local-ploiesti-domnule-dobre-ploiestenii-v-au-ales-pentru-dezvolta-ploiestiul-nu-pentru-l-distruge-sa-nu-uitati-asta/

Cititorii republikanews.ro au reacționat la articol, cu comentarii la adresa membrilor PSD și a semnatarilor comunicatului. Numai că ploieștenii nu susțin demersul PSD Ploiești, ci se declară dezamăgiți de acest partid și de cei care îl conduc. În comentariile virulente, PSD este acuzat inclusiv că a mințit electoratul.

Iată ce spune un ploieștean: ”Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns. În continuare aveți aceleași metode specifice de manipulare, paraziților!!! Și nu, nu sunt fan Adrian Dobre, dar nu mai suport atâta minciună…”

Un alt cititor spune: ”PSD ul arunca pisica la pnl. Ba nu va e rușine? Sâmbăta doar psd/alde/pmp au lipsit de la sedinta. Erati la mare?hotilor! Bravo PSD. Tramvaie pauza. CSM ul e la pamant, ati distrus orice ramura sportiva. Ati blocat banii. Urmează sa dezbinati noul Petrolul pentru ca nu vreti sa oferiti marca, palmaresul actualei asociatii. Doar pt ca vrem o echipa a suporterilor, a cetățenilor si nu a politicului(csm). Nu mai merge cu noi…nu dam în spate doar ca sa faceți din petrolul o afacere”

Și o doamnă este de aceeași părere: ”Haha ! Cine vorbeste ? Sa vina din nou in frunte coruptii si plagiatorii ?”

Un alt cititor susține că: Aveți un tupeu incredibil! !!! Orașul ăsta s-a dus de râpă pe majoritatea voastră în CL ! În locul vostru as sta închis de rușine în sediul vostru de pe strada cu hoți și m-as uita cu teama la tribunal ca latul se strânge! Tic tac, tic tac !”

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor