logo
RNTV Live

Ploieștenii s-au supărat pe greviștii TCE. Pensionarii s-au simțit batjocoriți / VIDEO

greva TCE – statie autobuz
Oana Stoica

Despre situația societății Transport Călători Expres Ploiești, s-a tot vorbit în ultimele săptămâni. Soluții pentru redresarea financiară nu au fost însă găsite.

Așa că angajații au ales calea protestelor. Astăzi, încă o grevă de avertisment de două ore, între 9 și 11, a paralizat transportul în comun din oraș.

Greva TCE din această dimineață a produs mare supărare printre ploieșteni. Stațiile s-au umplut de pensionari care au așteptat și două ore să vină autobuzul. Cei mai mulți dintre ei veneau cu cumpărături de la piață și nu puteau să meargă acasă pe jos. Nici vorbă să-și permită să ia un taxi.

Și în timp ce ploieștenii erau revoltați că angajații TCE au făcut grevă în perioada cea mai aglomerată, înainte de Paște, taximetriștii și-au frecat mâinile de bucurie. Numărul clienților a crescut semnificativ în cele două ore de protest.

Situaţia financiară precară în care a ajuns societatea din cauza datoriilor este motivul pentru care sindicaliştii au intrat azi în grevă de avertisment. De miercurea viitoare, salariaţii TCE vor intra în grevă generală . Asta înseamnă că ploieștenii trebuie să-și ia adio de la transportul în comun.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor