logo
RNTV Live

Ploieștenii pot rămane oricand fără apă caldă și căldură/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Ploieștenii pot rămane oricand fără apă caldă și căldură?

Avaria majoră care a lăsat Ploieștiul fără căldură la finalul săptămânii trecute, încă naște controverse. Vicepreședintele Consiliului Județean îl acuză pe primarul Volosevici că nu se implică pentru a găsi banii pentru termie necesari în perioada următoare. Așa că, peste 30.000 de apartamente racordate la sistemul centralizat riscă să râmână în plină iarnă fără agent termic.

Ploieștenii pot rămane oricand fără apă caldă și căldură?

Este nevoie de 28 de milioane de lei pentru achitarea gazului în luna decembrie, dacă Ploieștiul vrea să nu rămână fără apă caldă și căldură. Cristian Anton, vicepreședintele CJ Prahova, spune că banii nu există și îl acuză pe primarul Ploieștiului că nu face nimic pentru a găsi soluții.

De partea cealaltă, primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, spune că ploieștenii nu trebuie să-și facă griji.

Mai mult, vineri, Volosevici a preluat personal coordonarea

De pe 24 noiembrie Termo Ploiești are un nou director, Cristian Ungureanu. Nu există însă certitudinea unui buget care să asigure funcționarea în decembrie. Anul acesta ploieștenii au stat trei luni fără apă caldă.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor