logo
RNTV Live

Ploieștenii ies în stradă din cauza lipsei apei calde. Vezi cand!/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Ploieștenii ies în stradă din cauza lipsei apei calde. Vezi cand!

Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova a decis să organizeze joi, 4 august, un protest la Ploiești împotriva sistării furnizării serviciului de termoficare.  Anunțul a fost făcut de președintele UAP, în condițiile în care ploieștenii nu mai beneficiază de apă caldă de la 1 august, iar Adunarea Generală a Acționarilor a ADI TERMO Prahova a decis rezilierea contractului cu actualul operator. 

Ploieștenii ies în stradă din cauza lipsei apei calde

Președintele UAP Prahova, Eugen Cristescu, a declarat că a depus cerere la Poliția Locală și Primăria Ploiești pentru organizarea unui  protest împotriva sistării apei calde, la care sunt așteptați cel puțin 1000 de ploieșteni.

În aceste condiții, în care ploieștenii nu beneficiază de apă caldă, iar contractul cu actualul operator a fost reziliat, președintele UAP Prahova a solicitat și demisia directorului ADI TERMO Prahova, Horia Tiseanu.

Acum nu rămâne decât ca ploieștenii să spere că autoritățile locale vor găsi o soluție ca în termen de maxim 3 luni să contracteze un nou operator de termoficare, astfel încât aceștia să beneficieze pe viitor de apă caldă și căldură .

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor