logo
RNTV Live

Ploieștenii au pornit goana după instalarea de centrale termice. Ghinionul se ține scai/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Ploieștenii au pornit goana după instalarea de centrale termice. Ghinionul se ține scai

Este perioada reviziilor la centralele termice, iar posesorii instalatiilor au cerut prea tarziu ajutor specialistilor. Asa se face ca firmele de profil au de acum liste de asteptare. Instalatorii spun ca astfel de proceduri trebuies facute din vara, pentru a evita aglomeratia. La Ploiesti, spre exemplu, este cu atat mai greu cu cat peste 30.000 de apartamente nu au apa calda inca de la 1 august. Multi au decis sa isi monteze centrale de apartament, asa ca cei care vin acum sa se programeze pot spera sa aiba lucrarea incheiata abia peste aproape doua luni si jumatate.

Mihai Ionescu s-a mutat cu familia la socrii. Au un apartament in Ploiesti, insa este racordat la sistemul centralizat, asa ca nu beneficiaza de apa calda. La acest moment ii este practic imposibil sa monteze o centrala in locuinta.

Pretul pentru achizitia si montarea unei centrale de apartament variaza, in functie de tipul acesteia, sau de numarul de radiatoare necesare. Acesta poate varia intre 7000 si 10.000 de lei.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor