logo
RNTV Live

Ploieştenii, aşteptaţi la Târgul de Crăciun dedicat gurmanzilor

targ de Craciun
Mihai Constantinescu

Ploieştenii, aşteptaţi la Târgul de Crăciun dedicat gurmanzilor până în ultima zi a anului 2021. Doritorii trebuie să ştie că acesta este deschis în zona aflată între Palatul Culturii și Parcul Toma Socolescu.

Șuncă, șorici, tobă, cârnați, vin și țuică. Acestea sunt doar o parte dintre produsele din gastronomia tradițională pe care ploieștenii le oot achiziționa de la căsuțele amplasate în Târgul de Crăciun. Totodată, în cadrul târgului există și produse meșteșugărești, de artizanat sau handmade, realizate de artiști și creatori locali.

Târgul rămâne deschis până la finele acestui an.

De menţionat este că anul acesta nu există o zonă tip Fast Food din cauza restricțiilor impuse de autorități în  această perioadă.

În cadrul Târgului de Crăciun din Ploiești sunt prezenți un număr de 25 de producători și meșteșugari locali. Evenimentul se desfășoară în parcarea aflată între Palatul Culturii și Parcul Toma Socolescu.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor