Ploieştenii, aşteptaţi la dezbatere publică privind bugetul aferent anului 2022

Proiecte pe bani europeni
S-au solicitat bani europeni

Ploieştenii, aşteptaţi la dezbatere publică privind bugetul aferent anului 2022.

Primăria Municipiului Ploiești organizează dezbatere publică, în data de 09.02.2022, ora 16:00, la sala de ședințe a Primăriei Municipiului Ploiești. Tema este proiectul de hotărâre privind bugetul aferent anului 2022. 

cel mai verde complex reziential

Proiectul menționat poate fi consultat pe pagina de internet a municipalității www.ploiesti.ro, postat în data de 26.01.2022 a.c., la secțiunea Consiliul Local –Transparență Decizională.

Înscrierile la cuvânt vor dura maxim 10 minute. Se vor referi exclusiv la proiectul de hotărâre. Acestea se vor face prin intermediul platformei on-line pusă la dispoziție,în acest sens, de municipalitate, pentru care persoanele interesate vor trebui să comunice adrese de e-mail valide, la care le va fi transmis un link activ, în vederea accesării platformei.

De menționat că, accesul la platforma electronică se poate realiza în ziua și la ora desfășurării dezbaterii, cu cel mult 15 minute înainte de demararea acesteia.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită până pe data de 09.02.2022, adresele de e-mail ce vor fi utilizate în acest sens, pe adresa de e-mail [email protected].

Dezbaterea publică va fi transmisă live pe pagina de internet a municipalității, www.ploiesti.ro, începând cu ora menționată.

Vezi şi https://republikanews.ro/imagini-la-un-pas-de-moarte…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here