logo
RNTV Live

Ploieşteni izolaţi în mijlocul civilizaţiei. Oamenii îl imploră pe Dumnezeu să nu plouă/ VIDEO/ GALERIE FOTO

Stra da Fluturilor 13
Mihai Constantinescu

O altfel de ruletă rusească, una de tip ploieştean

Ploieşteni izolaţi în mijlocul civilizaţiei. Oamenii îl imploră pe Dumnezeu să nu plouă/ VIDEO/ GALERIE FOTO

Strada Fluturilor din cartierul Mitică Apostol a devenit pentru oamenii care locuiesc acolo o adevărată ruletă rusească. Nici o maşină de pompieri sau ambulanţă nu poate intra pe ea, astfel că, acum, aceştia trăiesc la mila sorţii şi se roagă să nu se întâmple ceva cu vreunul dintre vecini pentru că nimeni nu i-ar putea ajuta.

Lucrările de canalizare, care au debutat în urmă cu trei săptămâni, i-a izolat în mijlocul civilizaţiei. Cât vezi cu ochii pe această stradă sunt numai gropi nesemnalizate şi noroaie. Oamenii au ajuns să se roage la Dumnezeu să nu plouă pentru că  atunci se crează haos. Aşteptate de foarte mult timp , lucrările la sistemul de canalizare ar fi trebuit mai bine gândite, spun aceştia, pentru a nu rămâne izolaţi.

În acest moment oamenii stau cu gunoaiele în case. Maşina de gunoi nu a putut intra. Se gândesc cu groază ce se va întâmpla dacă va fi nevoie de pompieri să intervină la un caz de maximă urgenţă sau dacă cineva se va îmbolnăvi şi ar fi necesară intervenţia medicilor de la SAJ.

Cetăţenii sunt nevoiţi să iasă pe câmp cu maşina pentru a nu rămâne împotmoliţi.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor