logo
RNTV Live

Ploieşteni, grăbiţi-vă! Mai este foarte puţin. Totul se schimbă în rău, la sfârşit de lună,dacă nu aţi făcut asta până acum

ploieşteni
Mihai Constantinescu

Se apropie data limită

Ploieşteni, grăbiţi-vă! Mai este foarte puţin. Totul se schimbă în rău, la sfârşit de lună, dacă nu aţi făcut asta până acum.

Ploieştenii, persoane fizice şi juridice, care au reuşit până în prezent să achite plata integrală cu anticipaţie a impozitelor au primit o bonificaţie de 10%. Este vorba mai exact de impozitului pe clădire, pe teren şi pe mijloacele de transport.

Nu disperaţi!Mai aveţi timp să faceţi acest lucru până la sfârşitul lunii în curs.

Conform datelor furnizate de către reprezentanţii  SPFL Ploiești, până astăzi s-au achitat de datorii  82.339 persoane. Dintre acestea69125 au beneficiat de bonificaţia de 10%.

Începând de anul trecut s-a găsit o metodă de achitare a datoriilor şi în cazul persoanelor cu amenzi foarte vechi şi care, din diferite motive, nu ajungeau niciodată să le plătească.

Astfel , din 2017, au fost iniţiate acţiuni în instanţa de judecată, pentru transformarea amenzilor în efectuarea de ore de muncă în folosul comunităţii.

În acest moment există peste 2000 de procese de acest gen.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiestenii-pot-afla-informatii-despre-impozitele-si-taxele-locale-direct-de-pe-facebook/

Foto cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor